Call Center:

+381 11 31 65 191

Jezik:

 

Visokogradnja

Elita Cop

U oblasti građevinarstva poslujemo skoro dve decenije. Tokom vremena smo se razvijali, usavršavali i proširivali na sve grane građevine, pa tako i na visokogradnju.

 

Zadovoljavanje naših klijenata smatramo od primarnog značaja, ali takođe želimo i da naši timovi budu ponosni na posao koji obavljaju. Našim klijentima garantujemo kvalitet, efikasnost, rok. Naš cilj je zadovoljni klijent.

 

Radove na konstrukcijama visokogradnje izvodimo pomoću stručnog i kvalifikovanog osoblja,  kranova, autodizalica do 200t nosivosti, sopstvene oplate najpoznatijih proizvođača u Evropi, betonom iz sopstvene proizvodnje, pumpi za ugradnju betona, vibratora, velikog broja građevinskih mašina, kamiona, cisterni za vodu i itd. Brojnu mehanizaciju, stalno nadograđujemo novijim, naprednijim modelima u cilju konstantnog napredovanja i bržeg i kvalitetnijeg izvođenja radova. Posedovanjem sopstvene betonske baze, miksera za beton i armiračkog pogona obezbeđujemo kvalitet materijala i isporuku u dogovorenim vremenskim okvirima. Kao i u ostalim oblastima građevinarstva, tako i u oblasti visokogradnje zaokružili smo kompletan proces iz sopstvenih resursa. Mehanizacija i oprema koja prati izvođenje radova u našem je vlasništvu. Materijali koji se koriste u oblasti izgradnje konstrukcija obrađuje se i proizvodi u našim pogonima. Kontrolu kvaliteta vršimo u našoj laboratoriji za beton koja je pod patronatom akreditovane laboratorije Instituta IMS. Radna snaga je iz redova zaposlenih. Lideri smo u regionu upravo po kompletnosti za ovu vrstu radova.

 

Težimo savršenstvu, a svaki naš projekat izvodimo maksimalno odgovorno, od početka do kraja, pod strogom kontrolom licenciranih inženjera građevine, geodezije i arhitekture kao i stručnog kadra iz oblasti bezbednosti i zaštite na radu. Sva kvalifikovana radna snaga obučena je za rad na visini.

 

Dugogodišnjom saradnjom sa liderima u različitim oblastima građevine primenjujemo savremenija i tehnološki naprednija rešenja pri izvođenju radova. Samo neki od naših saradnika jesu kompanije ’’Doka’’ i ’’Peri’’ koji su lideri u oblasti sistema oplate i skele.

 

Među prvima smo koji su u regionu počeli sa brigom o očuvanju životne sredine. Sve materijale, sve transporte i sve radove izvodimo u skladu sa Zakonom o zaštiti životne sredine. Pratimo propise, seminare i primenu istih. Lice odgovorno za primenu mera zaštite životne sredine iz redova je stalno zaposlenih radnika. Prvi smo krenuli sa reciklažom betona i ponovnom upotrebom recikliranog materijala.. Posedujemo dozvolu za skladištenje neopasnog i opasnog otpada, dozvolu za sakupljanje i transport neopasnog i opasnog otpada kao i za tretman neopasnog otpada u drobiličnom postrojenju U toku izvođenja radova poštujemo LEED standarde.